Banner 980x90

Varakļānos atklās nākamo veselības maršrutu 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

 Lai veicinātu iedzīvotāju veselību un aktīvu dzīvesveidu, sestdien,26.septembrī, plkst.10.30 Varakļānos, pils parka teritorijā, tiks atklāts nākamais veselības maršruts, aģentūru LETA informēja Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) pārstāve Ilze Arāja. 

Veselības maršruts Varakļānos būs ceturtais no pieciem maršrutiem, kas šogad tiek atklāts Veselības ministrijas (VM) un SPKC kampaņas "Aktīva ik diena!" laikā piecās Latvijas pilsētās - Ogrē, Jūrmalā, Cēsīs, Tukumā un Varakļānos. Katrs maršruts ir aptuveni divus kilometrus garš, un tajos izvietoti vingrojumu kompleksi ikdienas fizisko aktivitāšu minimuma veikšanai.

Maršruti jau atklāti Ogrē, Jūrmalā un Tukumā, bet rīt tiks atklāts arī veselības maršruts Cēsīs.

Maršruta atklāšanas laikā tiks izlozētas trīs Veselības kartes, kas paredz dažādas atlaides sportiskām aktivitātēm. 

Kā aģentūra LETA pastāstīja SPKC pārstāve Anete Jansone, kopumā kampaņa izmaksājusi 24 910 eiro. Šajās izmaksās ietilpst ne tikai veselības maršrutu atklāšana piecās pilsētās, bet arī vides reklāmas un informācijas izplatīšana par veselības maršrutiem, Veselības kartes un arī mājaslapas "aktivadiena.lv" izveide un uzturēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)