Banner 980x90

Saimniekus meklē Madonā izglābts suns

Nelaimīgais vilciņš divas dienas bija iestidzis kādā Madonas grāvī un netika ārā paša spēkiem, līdz atradējiem beidzot izdevās noorganizēt sunim palīdzību, un rējējs tika nogādāts pagaidu mājās pie Undīnes un viņas ģimenes.

Kā pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja "Madonas dzīvnieku draugu" Draugiem.lv lapā, atrašanas brīdī suns bija nekopts, novārdzis, taču nu jau sāk izrādīt dzīvesprieku. Diemžēl saimnieki savu mājdzīvnieku tā arī nav meklējuši, tāpēc viņam tiek meklētas jaunas mājas.

Suņuks ir labākajos gados, bet māju vēl sargās; lieliski, ja teritorija būtu iežogota.

Draudzīgs ar citiem suņiem un dzīvniekiem. Pagaidu māju sniedzēji novērtēs arī informāciju par suņa iespējamo iepriekšējiem saimniekiem. Tālr. 28660895.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)