Banner 980x90

Nedēļas nogalē notiks Madonas apkārtnes kalnu, ezeru un purvu izzināšana

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 27.augustā, plkst.18.00 ikviens interesents aicināts pulcēties pie Lazdonas pamatskolas, lai kopīgi ar "Purvabrideji.lv" dotos pārgājienā Tīrajā purvā, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Ekspedīcijā varēs atklāt purvu noslēpumus, uzzināt vairāk par Madonas apkārtnes kalnu, ezeru un purvu veidošanos, kā arī iemēģināt purva kurpes un vērot saulrietu.

"Purvubrideji.lv" aicina iemēģināt purva kurpes un iešūpināt Tīrā purva virsmu, kā arī pašiem līdzdarboties purva izpētē un dziļuma noteikšanā. Noslēgumā ar siltu tēju purvā tiks sagaidīts saulriets.

Tikšanās vieta šeit.

‌Pasākuma dalības maksa: 6 eiro; studentiem/skolēniem 4 eiro.

‌Purva kurpju skaits ierobežots, tādēļ jāpiesākās iepriekš, rakstot uz info@purvubrideji.lv vai zvanot uz mobilo tālruni 20120101. Organizatori līdzi iesaka ņemt lukturīšus, siltu apģērbu, zābakus un uzkodas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)