Banner 980x90

Madonas slimnīcas vadītāju varētu iecelt arī bez konkursa

Madonas slimnīcas jauno valdes priekšsēdētāju varētu izvirzīt arī bez atkārtota konkursa, ja domes deputāti atbalstīs līdzšinējā slimnīcas valdes priekšsēdētāja Bruno Kokara ieteikto kandidātu, aģentūru LETA informēja Madonas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs (ZZS).

Kokars domei esot ierosinājis kādu personīgi zināmu amata kandidātu, kas varētu atbilst visām amata prasībām un kam, kā Kokars atzina aģentūrai LETA, bez sirdsapziņas pārmetumiem arī nodotu iestādes vadību. Kandidāta personību gan patlaban Kokars neatklāja, pamatojot to ar faktu, ka "cilvēks vēl pagaidām strādā savā iepriekšējā darba vietā un, ja dome viņu neapstiprinās, nevajadzētu radīt problēmas darbā".

Kā pastāstīja Lungevičs, nākamnedēļ dome tiksies ar izvirzīto kandidātu un izvērtēs pretendenta spējas vadīt iestādi. "Valdes priekšsēdētāju var iecelt kapitāldaļu turētājs, tātad domes priekšsēdētājs, bet, lai tas būtu pēc iespējas objektīvāks lēmums, tad tas būs visu deputātu diskusijas rezultāts," apgalvoja priekšsēdētāja vietnieks.

Kokars aģentūrai LETA pauda pārliecību, ka, visticamāk, viņa ierosinātā priekšsēdētāja amata kandidatūra tiks apstiprināta, tomēr Lungevičs norādīja, - ja, iepazīstot pretendentu, dome lems, ka viņš nav piemērots slimnīcas vadītāja amatam, tiks izsludināts atkārtots konkurss, kurā atkal varēs kandidēt visi līdzšinējie amata kandidāti.

Madona24.lv jau vēstīja, ka Madonas novada pašvaldība rīkos atkārtotu konkursu SIA "Madonas slimnīca" valdes priekšsēdētāja amatam

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)