Banner 980x90

Madonas dzīvnieku patversmes iemītnieks Diks atradis jaunas mājas

Suņu puika Diks, kas atradās Madonas novada dzīvnieku patversmē, ir atradis savas jaunās mājas un mīlošos saimniekus Valmieras pusē Kocēnu pagastā, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas Dzīvnieku aizsardzības biedrībā.
Patversmē savu cilvēku vēl gaida Renno un Riksis.

Ļoti būtu vēlams, lai Renno un Riksis pie jaunajām mājām tiktu kopā, jo Renno ir pieķēries Riksim kā savam "tētim". Renno ir pēdējais patversmē vēl palikušais kucēns, no mežā atrasto pulciņa. Diemžēl, pa šo laiku ir pietrūcis laika viņu pilnvērtīgi socializēt, tāpēc aptuveni sešus mēnešu vecumā kucēns no cilvēka ir tramīgs. Diemžēl, šī iemesla dēļ, kaut kucēnu ir gribējuši daudzi, neviens nav bijis gatavs viņā ieguldīt viņam nepieciešamo laiku, mīlestību. Bet - to var izmācīt un viņa uzticēšanos iekarot.

Tāpēc suņu puika Renno joprojām gaida savu mīļo un gādīgo Cilvēku! Par spīti savam kautrīgumam, izrāda lieliskas sardziņa prasmes un ikkatru sagaida ar rējienu! 

Riksis ir apt. sešus gadus vecs kastrēts suns, kurš ilgstoši tika klaiņojis Cesvaines pusē. Kur un kā viņš bija mitinājies, grūti iedomāties, bet atvešanas brīdī kažoks bija ļoti nekopts, salipis dadžiem, turklāt astes galā gandrīz jau līdz ādai bija iedūries un satinies drāts gabals. Tāpēc daļu Rikša astes nācās noskūt. Bet spalva ataugs! 

Toties Rikša mīļums un lādzīgums, rotaļīgums un dzīvesprieks nav izmērāms!!! Patversmē viņš nonāca skumjš, ar neuzticību pret cilvēku, bet tagad ir pilnībā atvēries! Lieliski māk arī uzriet svešākiem un izrādīt nopietnu/dusmīgu seju. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)