Banner 980x90

Madonas BJC tiksies skolu avīžu veidotāji

15. janvārī plkst.13.00 Madonas bērnu un jauniešu centrā (BJC) notiks vispārizglītojošo skolu avīžu veidotāju tikšanās, vēsta laikraksts "Stars".

Šoreiz programmā paredzēta saruna ar Madonas novada domes sabiedrisko attiecību speciālisti Dzintru Stradiņu. "Vēlamies uzklausīt speciālistes padomus ideju meklēšanā, ziņu veidošanā un jautājumos, kā rast saikni ar apkārtējo sabiedrību, kā saskatīt sabiedrības problēmas un veiksmīgi tās atspoguļot avīzē", stāsta Madonas BJC metodiķe Līga Grāvīte,

Tikšanās otrajā daļā par savu pieredzi skolas avīzes tapšanā stāstīs Madonas Valsts ģimnāzijas, Lazdonas pamatskolas un Madonas pilsētas 1. vidusskolas skolēni.

Kā informē "Stars", uz tikšanos tiek gaidīti ne tikai Madonas novada, bet arī Ērgļu, Cesvaines, Lubānas un Varakļānu novada skolu avīžnieki. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)