Banner 980x90

Madonas bibliotēkai dāvina fotoalbumu "Skaties plašāk"

Madonas novada bibliotēkā ar laipnu Latvijas Neredzīgo biedrības Jēkabpils reģiona Madonas novada valdes locekles Daigas Akmentiņas starpniecību ir nonācis fotoalbums "Skaties plašāk", pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldības galvenā speciāliste kultūras darba organizatore Inga Arāja.

Šo grāmatu ar fotoattēliem un fotogrāfiju anotācijām krievu un angļu valodās Madonas novadam dāvina neredzīgais biznesa konsultants, autonomas nekomerciālas organizācijas "Baltais spieķis" (Jekaterinburga, Krievija) prezidents, ceļojuma apkārt pasaulei "Gara Buras" ar cilvēku ar īpašām vajadzībām piedalīšanos vadītājs, viens no grāmatas autoriem Oļegs Kolpaščikovs.

Grāmatas idejas un teksta autori, kā arī projekta koordinatori Nataša Podunova un Oļegs Kolpaščikovs atrodas pastāvīgos jaunu radošu ideju un jaunu interesantu partneru meklējumos.

Kā rakstīts fotoalbuma ievadā, šī grāmata adresēta vecākiem, kuriem apnika uzskatīt savus bērnus par nepilnvērtīgiem; invalīdiem, kuri grib dzīvot interesanti; veseliem cilvēkiem, kuri domā, ka viņiem nav paveicies šajā dzīvē; un visiem, kas ir "nomaldījušies".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)