Banner 980x90

Madonas Bērnu un jauniešu centrs uzņem interešu pulciņos

Madonas Bērnu un jauniešu centrs no pirmdienas, 2.septembra, līdz piektdienai, 20.septembrim, gaidīs gan jaunus audzēkņu, gan tos, kuri apmeklēs nodarbības otro vai trešo gadu vai šoreiz, iespējams, ir izvēlējušies šoreiz citu pulciņu, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Madonas Bērnu un jauniešu centra metodiķe Vija Pelše iepazīstina ar procedūru, kas jāveic, lai pieteiktos kādā no pulciņiem:

* izvēlies pulciņu, kas interesē vai arī pēcpusdienu, kas joprojām ir brīva;
* aizejiet iepazīties ar pulciņa skolotāju, nodarbību vietu, laiku un darbam vajadzīgajiem materiāliem;
* iepazīsties ar izrakstu no Madonas Bērnu un jauniešu centra iekšējās kārtības noteikumiem un vecāku līdzdalības maksājumu kārtību;
* apmeklējiet centrā "Kubs", Raiņa iela 12, iepazīšanās sacensības. "Pulciņš pa labi, pulciņš pa kreisi"10.vai 11.septembrī plkst.14.00 (1.-7.klašu skolēni ) un plkst. 17.00 (8.-12. klašu skolēni un visi interesenti).

Laika posmā no 16. līdz 20.septembrim nepieciešam atnest pulciņa skolotājam vai lietvedei vecāku parakstītu iesniegumu, vecāku aizpildītu līgumu un īpašā statusa apliecinājuma kopiju (ja tāds ir).

Savā izvēlētā interešu pulciņā var sākt darboties jau no otrdienas, 3.septembra.

Visi nepieciešamie dokumenti un pulciņu saraksts atrodama novada pašvaldības mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)