Banner 980x90

Leģendārā spāņu omlete – vajag tikai trīs olas!

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Sastāvdaļas (1 porcijai):
* 3 olas
* 2 ēdamkarotes piena
* 100 g šķiņķa
* 50 g siera
* 1 tomāts
* Sāls un pipari pēc garšas
* Sviests

Pagatavošana:
Sakuļ olas ar pienu, pievieno sāli, piparus
* Sasmalcina visas pildījuma sastāvdaļas
* Uz pannas izkausē gabaliņu sviesta. Uzlej uz pannas 2/3 maisījuma un uzber pildījumu
* Kad omlete sāk nobrūnēt no vienas puses, to sarullē, viegli piespiežot.
* Pārvieto sarullēto omleti uz pannas centru un ielej pannā atlikušo maisījumu. Cep, kamēr gatava
* Turpina rullēt
* Gatavo omleti sagriež gabaliņos. Labu apetīti!

Raksts tapis sadarībā ar "Latvijas Avīzi"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)