Banner 980x90

Iedibina jaunu projektu - "Krāsas uzplaukst Madonā"

Madonas 90 gadu jubilejas gadā tēlotājmākslas studija "Madona" iedibina jaunu projektu - amatiermākslas plenērs "Krāsas uzplaukst Madonā", pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Plenēra galvenais iedvesmas avots būs Madona, iemūžinot pilsētas visdažādākos skatupunktus un vietas gleznās. Gleznot dabā ir izaicinājums ne tikai iesācējam, bet arī profesionālim. Plenērā piedalīsies dalībnieki no Madonas Tautas tēlotājmākslas studijas, Cesvaines mākslas studijas, gleznošanas studijas "Meistars Gothards" Bauskā, Krustpils novada Kūku pagasta studijas "Mākslas dārzs", Ikšķiles mākslas studijas.

Madonieši trīs dienas no piektdienas, 20.maija līdz svētdienai, 22.maijam varēs dažādos pilsētas nostūros redzēt kādu mākslinieku veidojot savus darbus.

Triju dienu veikumu un darba rezultātu varēs apskatīt izstādē "Krāsas uzplaukst Madonā" Madonas pilsētas kultūras namā no 22.maija, kuras atklāšana būs plkst.15.00. Skaņu krāsu nodrošinās jaunā mūziķu grupa "Pasažieri". Varēs apskatīt arī J.Simsona mākslas skolas absolventu un tēlotājmākslas studija "Madona" darbus, kas jau tapuši iepriekšējos gados. Plenēra un studiju darbus būs skatāmi kultūras namā arī ilgāku laiku - pilsētas svētku laikā un visu vasaru.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)