Banner 980x90

Gaisa baloni veiksmīgi ieradušies Madonā

Pēc mazāk nekā divu gadu pārtraukuma Madonā atgriezušies krāšņie un cēlie gaisa kuģi. "Šāds precedents, kad atgriežamies tik īsā laika sprīdī, nav bijis," tikšanās reizē Madonas novada pašvaldībā teica festivāla organizators un producents Jānis Nutovcs. "Šādai izvēlei pamatā ir veiksmīgā sadarbības pieredze. Ar madoniešiem ir viegli, patīkami un loģiski strādāt," uzsver producents. Par jo īpaši veiksmīgu sadarbību festivāla organizatori uzteica mūsu Kultūras nodaļas vadītāju Jāni Kļaviņu, kam pateicoties lielā mērā gaisa baloni ir izraudzījušies tieši mūsu pilsētu. Arī Madonas novada pašvaldības vadītājs Andrejs Ceļapīters un pilsētas pārvaldnieks Guntis Ķeveris izteica gandarījumu par Latvijas lielākā balonu notikuma atkārtotu norisi tieši Madonā.

Bažījoties par nelabvēlīgiem laikapstākļiem, par laimi, ceturtdienas rīts atausa lai arī vējains, bet saulains, un balonu pirmais lidojums noritēja veiksmīgi. Lielākā daļa no 26 gaisa baloniem ieradušies no Lietuvas, ko, kā norādīja pieredzējušais pilots, LMT gaisa balona vadītājs Ģirts Vilks, gaisa braukšanas entuziasti uzskata par gaisa balonu lielvalsti. "Latvijai šai ziņā ir, uz ko tiekties," uzskata Ģ.Vilks.

Galvenais, ko varam gūt, raugoties gaisa balonu cēlajā gaitā, ir pozitīvā emocija. "Tas ir kaut kas liels un pūkains, kas raisa prieku un neviltotu sajūsmu," pauž J. Nutovcs.

Tikšanās laikā Madonas novada pašvaldībā tika pārrunātas arī nākotnes sadarbības iespējas un idejas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)