Banner 980x90

Bezmaksas datorapmācības Madonas senioriem

No 29. līdz 31. oktobrim Madonas novada bibliotēkā "Lattelecom" projekta "Pieslēdzies, Latvija!" ietvaros notiks bezmaksas datorapmācības cilvēkiem vecumā pēc 50 gadiem, vēsta laikraksts "Stars".

Madonas novada bibliotēkas pārstāve Daiga Lapiņa informēja, ka apmācību laikā ikvienam interesentam būs iespēja iegūt teorētiskas un praktiskas iemaņas darbam ar datoru, sākot no datora ieslēgšanas līdz pat informācijas meklēšanai internetā, e-pasta lietošanai un komunikācijai internetā ar Skype.

Kā ziņo, "Stars", apmācības vadīs Praulienas pamatskolas informātikas skolotāja Māra Lilita Lapiņa. Nodarbības notiks trīs dienas un katru dienu ilgs trīs stundas.

Pieteikties apmācībām var pa tālr. 64820912 vai arī atnākot personīgi uz Madonas novada bibliotēku. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)