Banner 980x90

Madonas pilsētas vidusskolas direktores amatam izvirzīta 1.vidusskolas direktora vietniece

Valmiera, 25.maijs, LETA. Madonas novada domes sēdē par Madonas pilsētas vidusskolas direktori iecelta 1.vidusskolas direktora vietniece Inese Strode, aģentūru LETA noskaidroja pašvaldībā.

Vēl jāsaņem Izglītības un zinātnes ministrijas apstiprinājums, pavēstīja Madonas novada domes pārstāve Ilze Riekstiņa.

LETA jau ziņoja, ka uz konkursu bija pieteikušies četri pretendenti.

Madonas pilsētas vidusskola tiks izveidota apvienojot Madonas 1. un 2.vidusskolu. Madonas pilsētas vidusskola atrastos tagadējās Madonas pilsētas 1.vidusskolastelpās un Madonas Valsts ģimnāzijas ēkā.

Madonas Valsts ģimnāzija tiktu pārcelta uz līdzšinējo Madonas pilsētas 2.vidusskolas ēku. Ģimnāzijas telpu jautājumu nav izdevies atrisināt no 2004.gada, kad tika izstrādāts piebūves projekts, bet valsts finansējums netika piešķirts. Pašlaik Madonas Valsts ģimnāzijas mācību process tiek organizēts sešās ēkās - Valdemāra bulvārī 2a, īrētās telpās Raiņa ielā 6, sporta stundas un pasākumi notiek Madonas Sporta centrā, mūzikas stundas Madonas Mūzikas skolā, kultūras pasākumi tiek organizēti Madonas kultūras namā, bet ģimnāzistu ēdināšana - Madonas pilsētas 1.vidusskolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)