Banner 980x90

Madonā norisināsies starptautiska uzņēmējdarbības izstāde

Pēc gandrīz piecu gadu pārtraukuma 14.decembrī Madonā atkal norisināsies uzņēmējdarbības izstāde, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Izstāde pulcēs dalībniekus ne tikai no Madonas novada un visas Vidzemes, bet arī no Igaunijas un Krievijas. Izstāde notiks Madonas multifunkcionājā hallē Gaujas ielā 13 14.decembrī no plkst.10.00 līdz plkst.17.00. Ieeja brīva.

Tajā aicināti uzņēmēji ražotāji, amatnieki, mājražotāji, individuāli dalībnieki, kas paši darina īpašas un unikālas lietas. Tā kā izstādes dalībnieki pārstāvēs dažādas nozares, tad arī piedāvājums gaidāms daudzpusīgs - ēdieni, dzērieni, tematiskas dāvanas, preces mājai, kā arī aktīvās atpūtas piedāvājums.

Ņemot vērā, ka izstāde notiks Ziemassvētku gaidīšanas – Adventa – laikā, organizatori un dalībnieki aicina apmeklētājus izmantot iespēju sagādāt tematiskas svētku dāvanas, kā arī baudīt priecīgu noskaņojumu, ko sagādās lieliska gaisotne un dažādi skatuves priekšnesumi.

Izstādes organizatori uzsver, ka šī izstāde dos iespēju satikties ne tikai uzņēmējiem, nozaru profesionāļiem, lai gūtu pieredzi, uzzinātu aktualitātes un smeltos jaunas idejas, bet arī lieliska izdevība laicīgi piepildīt Ziemassvētku dāvanu maisu un neatlikt svētku pirkumus uz pēdējo brīdi.

Uzņēmējdarbības izstāde Madonā norisinās projekta "Sociāli ekonomiskās attīstības, biznesa un sadarbības veicināšana pierobežas reģionos" ietvaros.

Sīkāka informācija par dalību izstādē – janina@madona.lv vai pa telefonu – 29421255, vairomans.hacatrjans@madona.lv, tel. 27843665. Pieteikšanās termiņš – 2.decembris.

Elektroniskā pieteikšanās, aizpildot anketu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)