Banner 980x90

Lubānā atzīmēs Pasaules mitrāju dienu

Februārī ar dažādiem pasākumiem visā Latvijā atzīmē Pasaules mitrāju dienu. Arī Lubāna mitrājā sestdien, 13.februārī notiks Pasaules mitrāju dienai veltīts pasākums kopā ar kompleksa fonda dibinātāju, mazo ērgļu pētnieku un dabas ekspertu Uģi Bergmani, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē pasākuma organizatori

Uģis Bergmanis viennozīmīgi ir viens no tiem nedaudzajiem cilvēkiem, kas pārzin katru Lubāna mitrāja dabas lieguma stūri, zin vislabākos stāstus par to, kā liegums veidots un palīdz ieraudzīt dabas vērtības, kas varētu paslīdēt garām.

Par gājiena maršrutu organizatori ziņos vien pāris dienas pirms pasākuma: trešdien, 10.februārī vai ceturtdien, 11.februārī. Tomēr viens ir skaidrs - pārgājiena garums varētu pārsniegt 10 kilometrus un nav piemērots ģimenēm ar mazākiem bērniem.

Dalībnieku skaits ir ierobežots līdz 15, tāpēc interesenti aicināti pieteikt savu dalību līdz 10.februārim, zvanot uz Lubāna mitrāja informācijas centru 29234956 (Līga & Lelde), vai rakstot e-pastu uz infolubans@inbox.lv, kā arī sekot līdzi turpmākajai pasākuma norisei.

Pasākuma dalības maksa 5 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)