Banner 980x90

Ātruma pārkāpējs Madonas novadā policistu mašīnā ieliek 50 eiro

Rīga, 14.nov., LETA. Vakar Madonas novadā aizturēts kāds autovadītājs-ātruma pārkāpējs, kurš mēģinājis piekukuļot likumsargus, dienesta automašīnā ieliekot 50 eiro, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Automašīna "BMW" apturēta plkst.10.40 Madonas novadā, autoceļa Madona-Pļaviņas 33.kilometrā, jo bija pārkāpusi atļauto braukšanas ātrumu. Autovadītājs ārpus apdzīvotas vietas braucis ar ātrumu 120 kilometri stundā (km/h) atļauto 90 km/h vietā.

Izvairoties no atbildības, šoferis ielicis policijas automašīnā 50 eiro banknoti, tāpēc sākts kriminālprocess par kukuļdošanu. Par šādu pārkāpumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)