Banner 980x90

Apstiprināts Liezēres pamatskolas direktors

Foto: Madona24.lv
Foto: Madona24.lv

Otrdienas, 18.augusta, ārkārtas Domes sēdē par Liezēres pamatskolas direktoru iecelts Jānis Putniņš, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Miķelsone.

Jaunais direktors darbu uzsāks 21.augustā.

Kā atklāj Izglītības nodaļas vadītāja Solvita Seržāne, uz amatu kandidēja divi pretendenti. Abus uzklausīja un izvērtēja konkursa komisija piecu personu sastāvā.

Jānis Putniņš dzimis Sarkaņu pagastā, ir Madonas pilsētas 1.vidusskolas absolvents. 1988.gadā ieguvis ģeogrāfijas skolotāja izglītību Latvijas Universitātē. Pedagoģiskā darba pieredze ir astoņi gadi (Kusa, Liezere, Rīgas 1.speciālā internātpamatskola).

Par mērķiem jaunajā amatā izsakās īsi: "Darbs skolā man ir zināms. Būs daudz jāmācās, no sākuma būs grūti. Uzskatu, ka gada, divu laikā būšu pilnvērtīgs direktors. Prioritātes ir mācību procesa nodrošināšana, materiāltehniskās bāzes nostiprināšana."

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)