Banner 980x90

Ziemassvētku dāvanu idejas ģimenei – kopīga atpūta un piedzīvojumi

Ziemassvētkos gribam apdāvināt un iepriecināt savus tuvākos cilvēkus, it īpaši tas attiecas uz ģimeni, jo Ziemassvētki taču ir ģimenes svētki. Tā kā gada nogale parasti pienāk tik ātri, ka ne attapties, tad nenāks par sliktu jau tagad apdomāt iespējamos variantus, kā apdāvināt un iepriecināt tuviniekus. Ja jums nāk prātā ierasto dāvanu vietā šogad izvēlēties nedaudz citu pieeju, tad piedāvājam ideju par kopīgu ģimenes atpūtu vai piedzīvojumiem. 

Kvalitatīvi kopā pavadīts laiks mūsdienu steidzīgajā vidē ir viena no dārgākajām dāvanām, ko varam uzdāvināt saviem tuvākajiem cilvēkiem. Kāpēc gan Ziemassvētkos neuzdāvināt mīļajiem īpašu piedzīvojumu visiem kopā? Lūk, dažas Ziemassvētku dāvanu idejas ģimenei!

Brīvdienas visai ģimenei SPA viesnīcā
Kas var būt labāks par nesteidzīgu atpūtu ģimenes lokā kādā omulīgā SPA viesnīcā? It īpaši šādu atpūtu novērtēsiet ziemā, kad ārā ir auksts un tumšs. Varat uzdāvināt mīļajiem omulīgas Ziemassvētku brīvdienas kaut kur tepat Latvijā vai kādā no kaimiņu valstīm, kur arī ir daudz lielisku SPA viesnīcu. Dažādus SPA atpūtas piedāvājumus ģimenēm varat meklēt internetā – dāvanu e-veikalā "Lieliska Dāvana", kur tos arī var ērti un ātri iegādāties. 

Kvesta istabas apmeklējums kopā ar ģimeni
Kvestu jeb izlaušanās istabu aktualitāte ar katru gadu arvien pieaug. Tā ir aktivitāte, kas piemērota dažāda vecuma cilvēkiem, jo kvestu istabas tiek veidotas dažādās tematikās, lai būtu interesanti gan bērniem, gan jauniešiem, gan pieaugušajiem. Ja jūsu ģimene mīl piedzīvojumus un nebaidās izmēģināt kaut ko jaunu, tad kvesta istabas apmeklējums būs jauka dāvana visai ģimenei Ziemassvētkos. Arī bērni priecāsies aizraujoši pavadīt laiku kopā ar vecākiem, brāļiem, māsām.

Lauku pirts kūre un nesteidzīga atpūta 
Ja SPA atpūta īsti nav jūsu gaumē, tad varat ģimenes lokā atpūsties īsti latviskā garā un izbaudīt pirts kūri ar visām tradīcijām, zāļu tējām un pirtnieka gādīgajām rokām. Ziemā šāda atjaunojoša un relaksējoša atpūta būs tieši laikā. Pirts palīdz uzlabot veselību, attīra ķermeni, nomierina prātu, mazina stresu. Tas noderēs gan lielajiem, gan mazajiem ģimenes locekļiem.

Ledus laikmeta centra apmeklējums Igaunijā
Tepat kaimiņzemē Igaunijā ir lielisks apskates objekts, kas patiks visai ģimenei. Tas ir Ledus laikmeta centrs, kas aizvedīs aizraujošā ceļojumā pa Eiropu laikā no pēcleduslaikmeta līdz pat mūsdienām. Centrā ne tikai daudz ko aizraujošu uzzināsiet un ieraudzīsiet, bet arī varēsiet  atpūsties, skatoties kinofilmas un mielojoties kafejnīcā. 

Ūdens atrakciju parka apmeklējums
Ja ūdeni un siltumu gribat izbaudīt aktīvākā un jautrākā atmosfērā, tad laba izvēle būs ģimenes biļete uz ūdens atrakciju parku, kur katrs varēs atrast kaut ko savai gaumei piemērotu. Ūdens atrakciju parkā aizraujoši varēsiet ģimenes lokā pavadīt visu dienu, gūstot pozitīvas emocijas, sasildoties un relaksējoties.

Ģimeniska un aktīva ziemas atpūta uz kalna
Ja jūsu ģimene ir ziemas un ziemas sporta veidu cienītāji, tad visi noteikti priecāsies par dāvanu, kas ļauj pavadīt aktīvu un aizraujošu dienu uz kāda no slēpošanas kalniem tepat Latvijā. Tādas vietas mums ir vairākas, atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko galamērķi. Izmantojiet skolas brīvlaiku, lai gada nogalē starp svētkiem atpūstos ģimenes lokā.

Vēl daudzas Ziemassvētku dāvanu idejas ģimenei atradīsiet "Lieliska Dāvana" īpašajā Ziemassvētku dāvanu sadaļā, kur jau apkopoti labākie piedāvājumi, kurus varat dāvanu kartes veidā likt zem eglītes, lai iepriecinātu savus tuviniekus. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)