Banner 980x90

Vīrietis no Bērzaunes pagasta laimē "BMW X6"

Foto: Facebook.com/ PrataLaboratorija
Foto: Facebook.com/ PrataLaboratorija

Piektdien, 29.janvārī, "Inchape Motors Latvia" salonā bija ieradušies deviņi no vienpadsmit papildspēles "BMW X6 Eurojackpot" spēlētājiem finālisti, no kuriem vienam bija iespēja prom doties jaunā “BMW X6” automašīnā, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē "Latvijas Loto" Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa.

Laimonis Bogdanovs no Bērzaunes pagasta, kuru pavadīja sieva un meita, savu izvēli izdarīja trešais no beigām, kad apkārtējie spēles apļi jau bija paņemti un šis stāvēja vistālāk. Viņš nekļūdījās! Dalībniekiem vienam pēc otra verot vaļā laimestus, starp kuriem bija iespējams laimēt no 500 līdz 1000 eiro, tieši uz Laimoņa apļa bija "BMW X6" auto simbols.

Būvuzņēmējs, kurš uz izlozi bija atbraucis ar sievas 1999.gada "BMW", stāsta, ka savu iespēju teju palaidis garām, jo sākotnēji bija nepareizi pārbaudījis kvīts numuru un biļeti gandrīz izmetis laukā. Īpaša ir Laimoņa loterijas spēlēšanas taktika: skaitļus, ko viņš atzīmēs, Laimonis izvelkot no "maisiņa ar vecajām labajām koka muciņām," stāsta regulārais "Eurojackpot" spēlētājs, kura lielākais laimests līdz šim pāris gadus atpakaļ bijis 40 latu. Veiksmei Laimonis līdzi uz spēli bija paņēmis iepriekšējā dienā dzirdētu un pierakstītu tenisista Novaka Džokoviča teicienu: "Svarīgi, lai pārliecība būtu spēcīgāka par šaubām!" Laimonim nav vēl īsti skaidrs, kādā tuvā vai tālā ceļojumā gribētu doties ar jauno auto, bet viens gan skaidrs – viens no pirmajiem kolektīviem, kurš priecāsies kopā ar Laimoni, ir vīru koris Gaiziņš, kurā Laimonis dzied un kuram šajā nedēļas nogalē ir koncerts.

Pārējie papildspēles finālisti tika pie naudas laimestiem: Brigita Kaire no Durbes laimēja 500 eiro, Aija Klintsone no Rīgas – 750 eiro, Leila Bērziņa no Lielvārdes – 500 eiro, Jurijs Kuzņecovs no Rīgas – 500 eiro, Anita Veide no Slampes – 1000 eiro, Andrejs Siliņš no Jelgavas – 750 eiro, Jānis Pīlenģis no Rīgas – 1000 eiro un Kristaps Koreņkovs no Cēsīm laimēja 750 eiro.

"Latvijas Loto" organizē skaitļu loterijas "Eurojackpot", "SuperBingo", "Viking Lotto", "Latloto 5 no 35", un "Keno", kā arī divas papildspēles – "Džokers" un "Džokers 7", un deviņas momentloterijas. Loterijas biļetes var iegādāties "Latvijas Loto", "Narvesen", "Statoil", "Latvijas Pasta", "Virši-A", "Rimi", "Maxima" un citās tirdzniecības vietās, kā arī "Latvijas Loto" interneta vietnē www.latloto.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)