Banner 980x90

Vidzemē vīrietis skaldot malku nocērt sev trīs pirkstus

Pagājušajā diennaktī Vidzemē mediķu palīdzība bija nepieciešama 26 gadus vecam vīrietim, kurš, skaldot malku, nocirta sev trīs pirkstus.

Mediķi nogādāja šo vīrieti slimnīcā Rīgā, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola. Vēl Vidzemē kāda 78 gadus veca sieviete, kura, iespējams, alkohola reibumā neuzmanīgi rīkojusies ar krāsni, saindējusies ar tvana gāzi.

Savukārt Kurzemē 32 gadus vecai sievietei suns sakoda roku. Viņa gājusi ārā no veikala un pārāk tuvu piegājusi sunim, kurš bija atstāts pie veikala gaidīt saimnieku.

Svētdien traumas guvuši arī vairāki bērni - Zemgalē četrus gadus vecs zēns ar karstu ūdeni applaucēja kāju, bet viengadīga meitene ar karstu šķidrumu apdedzināja krūškurvi.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi pagājušajā diennaktī devušies uz 1063 izsaukumiem, tostarp 180 gadījumos palīdzējuši cilvēkiem, kuri guvuši dažādas traumas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)