Banner 980x90

Vestienas pagastā policija nakts vidū sastop pidžamā tērptu bērnu ar basām kājām

Rīga, 17.dec., LETA. Pagājušajā naktī Madonas novada Vestienas pagastā policisti uz ielas pamanījuši bez vecāku uzraudzības atstātu bērnu laika apstākļiem neatbilstošā apģērbā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Bērns pamanīts uz ielas, būdams basām kājām un ģērbies vienīgi pidžamā.

Sākotnējā informācija liecina, ka 15.decembrī tika svinēta bērna dzimšanas diena. Vakarā vecāki bērnu nolikuši gulēt un devušies pie kaimiņiem turpināt svinības, ik pa laikam dodoties apraudzīt savu atvasi, taču kādā brīdī bērns pamodies un izgājis no dzīvesvietas.

Klīstošo bērnu pamanījis Madonas policijas iecirkņa patruļpolicijas darbinieku norīkojums, kas nogādājis viņu tuvākajā ārstniecības iestādē, lai bērnu apskatītu mediķi.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Madonas policijas iecirkņa priekšnieks Gundars Trops uzsvēra, ka šis ir veiksmes stāsts. "Svarīgi, ka šis nav kļuvis par traģisku notikumu un bērnam briesmas nedraud. Viss varēja izvērsties citādi, tāpēc prieks, ka policijas darbinieki, veicot savus dienesta pienākumus, bija īstajā vietā un laikā, lai pamanītu bērnu un nogādātu viņu drošībā," akcentēja Trops.

Par notikušo gadījumu turpinās lietas apstākļu skaidrošana.

Iepriekš šī ģimene nav nonākusi policijas vai bāriņtiesas redzeslokā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)