Banner 980x90

Vai sekcijas vēl ir aktuālas?

Tikko veikts remonts viesistabā? Guļamistabā? Vai varbūt vannasistabā? Jaunajām telpām noteikti jāiegādājas arī mēbeles. Varbūt pārsteidzoši, bet visās iepriekšminētajās istabās lieliski iederēsies sekcijas. Arī vannasistabā un virtuvē! Ir tikai jāpadomā plašāk. Sekcija ir mēbele, kas iederēsies jebkurā telpā – lielākā vai mazākā. 

Novietošanas opcijas ir bezgalīgas. Sekcija iederās jebkurā telpā, jo tās var iegādāties ļoti dažādas. Viesistabas sekcijas daļas bieži vien ir savā starpā savienotas, tāpēc tas neļauj īpaši izpausties ar novietojuma iespējām. Bet risinājums tam ir moduļu sekcijas. Tās ir sekcijas, kuras savā starpā nav savienotas, un ir iespēja katru sekcijas daļu – plauktus, skapi vai atvilktnes – iegādāties atsevišķi. Moduļu sekcijas labi iederas arī vannasistabās, ja, piemēram, skapi nepieciešams novietot tieši uz grīdas, vai otrādi – tuvāk griestiem. Arī virtuvē labi iederēsies daļa no sekcijas, piemēram, plaukts ar atveramām durvīm. Sekcijas viesistabai var novietot visdažādākajos veidos un jebkurā telpā.

Modernas viesistabas sekcijas var padarīt vēl mūsdienīgākas. Pašlaik ļoti aktuāls ir minimālisms, kā arī viss, kas ir balts vai tieši pretēji – melns. Šāda veida sekcijas vari apskatīties un iegādāties www.mebelesir.lv sadaļā "Sekcijas" – noteikti atradīsi ko tādu, kas patiks tavām acīm un gaumei! Jebkāda tipa un dizaina plaukti ir universāls un praktisks veids, kas ir pierādijis savu daudzveidību. Jau tā skaisto sekciju var uzlabot, to dekorējot. Dizaina elementu izvietošana uz plauktiem liek telpai izskatīties mājīgāk, kā arī akcentē interjerā esošās mēbeles. Viesistabas sekcijas plauktos var novietot grāmatas vai likt dekorācijas. Vannasistabas sekcija, plaukti un skapīši ir lieliski higiēnas preču organizēšanas. Arī virtuves sekcijas plauktos lieliski glabāt traukus, garšvielas un galda piederumus, jo tie būs viegli un ātri aizsniedzami. Kur un kā novietot sekcijas? Ko likt plauktos? Opcijas ir nebeidzamas, ir tikai jāpadomā, un tad pielietojums sekcijām būs arī ofisā, koridorī un priekšnamā.

Dažādi materiāli. Sekcijas tiek izgatavotas no koka, lamināta un arī MDF, kas ir vidēja blīvuma kokšķiedru plātnes. MDF ir ļoti izturīgs materiāls. Tam gludas un matētas ir abas puses. Labas kvalitātes mēbeles ir sekcijas no Polijas. Tās ir ļoti izturīgas un materiāli ir labi apstrādāti. Sekciju izgatavošanā tiek izmantots arī stikls. Nopērkamas ir arī sekcijas ar skapi. Reizēm skapja durvis tiek izgatavotas no stikla, tās sauc par vitrīnas durvīm un lieliski izskatās gan viesistabā, gan virtuvē.

Mēbeļu internetveikals Mebelesir.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)