Banner 980x90

Trēziņš: Straujuma straujas izmaiņas premjeres amatā nav veikusi

Laimdotas Straujumas (V) valdība ir nodrošinājusi zināmu stabilitāti un nekādas straujas izmaiņas - arī attiecībā uz transporta nozari - nav bijušas, biznesa portālam "Nozare.lv" norāda asociācijas "Latvijas auto" prezidents Valdis Trēziņš, vērtējot premjeres pirmās 100 dienas amatā.

Ņemot vērā, ka ir vēlēšanu tuvums, neko radikālu arī nevar gaidīt, un arī iepriekš bija skaidrs, ka straujas izmaiņas nenotiks, secina asociācijas pārstāvis, norādot, ka turpinās tie procesi, kurus iepriekšējais premjers Valdis Dombrovskis (V) iesāka. "Nekādi briesmu darbi nav veikti," ironizējot secina Trēziņš, norādot, ka kopumā pozitīvi vērtē Straujumas paveikto.

Vairāk gan tiekot gaidīts, kāda Saeima un valdība būs pēc vēlēšanām, jo tas noteikšot "noti" tālākiem procesiem.

1.maijā aprit Straujumas (V) vadītās valdības 100 dienas.

Straujumu Ministru prezidentes amatā apstiprināja šā gada 22.janvārī. Viņa amatā stājās pēc iepriekšējā valdības vadītāja Dombrovska demisijas saistībā ar traģēdiju Zolitūdē pagājušā gada novembrī. Dombrovskis valdības vadītāja amatā bija kopš 2009.gada 12.marta un bija ilglaicīgākais premjerministrs Latvijas vēsturē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)