Banner 980x90

"Bite" atklāj jaunu salonu Madonā

Decembra beigās Madonā durvis vēris jauns "Bites" salons. Tas ir jaunā "Bites" koncepta salons, kas piedāvā daudz plašāku un pat līdz šim neredzētu ierīču klāstu, kas izvietotas modernā, ērtā un klientiem pieejamā veidā. 

Tāpat, jaunajā salonā palielināts darbinieku skaits, lai nodrošinātu madoniešiem augstākā līmeņa klientu apkalpošanas pieredzi ikvienā ar tehnoloģijām saistītā jautājumā. "Bites" prioritāte vienmēr ir bijusi izcila klientu servisa nodrošināšana un, lai to paveiktu, ir svarīgi būt sasniedzamiem. Līdz ar strauju klientu skaita pieaugumu, rodas nepieciešamība pēc arvien jauniem saloniem, kuros klientiem vērsties pēc padoma, jaunas ierīces vai tehniskas palīdzības.

"Bites" klientu skaits aug ļoti strauji, tādēļ ir svarīgi aizvien uzlabojot pārklājumu, gan arī veidot arvien jaunus, inovatīvus pakalpojumus, gan arī paplašināt klientu servisa iespējas," komentē "Bite" Latvija izpilddirektors Kaspars Buls, "Šogad esam ļoti aktīvi attīstījuši "Bites" pārklājumu to ne tikai paplašinot, bet arī pievienojot tam jaunas tehnoloģijas - uzbūvējot vairākas 4G+ bāzes stacijas un pat pirmo 4,5G staciju Latvijā. Mēs redzam, ka arī ārpus Rīgas klienti ļoti aktīvi seko jaunumiem tehnoloģiju nozarē, tādēļ arī Madonā nepieciešama vieta, kur konsultēties par mobilajām tehnoloģijām."

Jaunā salona izveidē Madonā investēti 21 000 eiro. Tas atrodas Saules ielā 6 un ir četras reizes plašāks, nekā līdzšinējais. "Bites" izveidotais jaunais koncepts telekomunikāciju saloniem nozīmē ne tikai pārdomātu un kvalitatīvu interjeru, bet arī inovatīvu pieeju ierīču izvietošanā – tās pieejamas ikvienam klientam, darba kārtībā. Tādējādi ikviens var gūt pieredzi ar jaunu telefonu, maksimāli to pietuvinot ikdienas lietošanas sajūtām.

Tāpat, domājot par augstākā līmeņa klientu servisa nodrošināšanu, palielināts arī darbinieku skaits salonā. Jaunajā salonā ir pieejami arī trīs reizes vairāk telefonu aksesuāru, kas ietver ne tikai dažādu veidu maciņus un vāciņus, bet arī gudros aksesuārus, kas Bitē ir plašā klāstā – eholotus (ierīce, kas telefona ekrānā attēlo ūdens grunti un zivju kustību makšķerniekiem), gudros svarus, augsnes analizatorus, mājas kameras utt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)