Banner 980x90

Plašs interneta veikals Tavām vajadzībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai iepirkšanās internetā var aizvietot gājienu uz vietējo tirdzniecības centru? Jā, ja interneta veikals piedāvā tādas pašas preces un vēl vairāk. Labākie interneta veikali nemitīgi paplašina preču klāstu, tādējādi veidojot pilnvērtīgu tradicionālās tirdzniecības alternatīvu. Piemēram, veikalā 1a.lv vari pasūtīt visu nepieciešamo ikdienai un svētkiem, ieskaitot kvalitatīvu elektroniku un auto preces. Ietaupi uz piegādes izmaksām, iegādājoties visu vienuviet!

Ko var pasūtīt 1a.lv?
Lielākais interneta veikals Baltijā, 1a.lv, regulāri atjauno preču klāstu. Veikalā atradīsi jaunākos viedtālruņu un datoru modeļus, kā arī jaunumus no skaistumkopšanas un sporta preču nozarēm. Piedāvājumā ir arī neierastas rotaļlietas, stilīgi mājas aksesuāri un daudz kas cits. Lūk, vien dažas no 1a.lv piedāvātājām preču kategorijām:
• sadzīves tehnika, elektronika, datori un to komponentes;
• preces mājai un dārzam;
• auto un moto piederumi;
• viss nepieciešamais sportam, tūrismam un aktīvai atpūtai;
• skaistumkopšanas līdzekļi;
• rotaļlietas, kosmētika un skolas preces dažādu vecumu bērniem.

1a.lv ir daudzu ražotāju oficiālais sadarbības partneris un licencētais izplatītājs. Šajā interneta veikalā Tu vari droši pasūtīt gan viedtālruņa jaunāko modeli, gan iemīļotas smaržas. Visām precēm ir ražotāja garantija un to kvalitāte atbilst zīmola standartiem.
 
4 papildu iemesli, kāpēc iepirkties 1a.lv
Milzīgs preču klāsts ir uzskatāma priekšrocība, taču 1a.lv rūpējas arī par klientu komfortu. Lai Tev būtu ērti iepirkties, interneta veikals nodrošina:
 3 piegādes veidus. Tu vari izņemt pasūtījumu veikala birojā Rīgā vai tuvākajā pakomātā, Latvijas Pasta nodaļā vai "Statoil" uzpildes stacijā. Tāpat ir iespēja pasūtīt piegādi uz norādīto adresi visā Latvijas teritorijā;
• 4 apmaksas variantus. Pirkumu var apmaksāt pasūtījuma brīdī ar internetbankas palīdzību vai norēķināties skaidrā naudā vai ar karti, preci saņemot. Nepieciešamības gadījumā iespējams noformēt līzingu;
• ātru preču piegādi. Pateicoties lielām noliktavām visās Baltijas valstīs, pasūtījumi tiek piegādāti 1–3 darba dienu laikā, bet preces, kas atrodas Rīgas noliktavā, var izņemt jau pasūtījuma dienā;
• regulārus īpašos piedāvājumus reģistrētajiem lietotājiem. Veltot dažas minūtes reģistrācijai, Tu pirmais zināsi par akcijām un varēsi iegādāties labas preces par īpaši izdevīgām cenām.
 
Visu informāciju par pirkuma noformēšanu un piegādi atradīsi 1a.lv. Visus papildu jautājumus iespējams atrisināt, izmantojot e-pastu, telefona zvanu vai čatu ar konsultantu tiešsaistē. Apskati piedāvājumu un iepērcies jebkurā sev ērtā laikā 1a.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)