Banner 980x90

Pirmdien snigs un puteņos; atmosfēras spiediens - zemākais pēdējo gadu laikā

Rīga, 14.janv., LETA. Pirmdien Latvijā snigs, vietām vēl nedaudz līs, un, pastiprinoties vējam, valsts rietumu un centrālajā daļā arī puteņos, prognozē sinoptiķi.

Ziemeļrietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 10-15 metru sekundē, piekrastē - 15-20 metru sekundē. Valsts austrumos pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš, ko nomainīs rietumu vējš.

Gaisa temperatūra pēcpusdienā būs +1..-2 grādi. Pēcpusdienā un vakarā, sākot no valsts rietumiem, nokrišņu un mākoņu kļūs mazāk, ceļi pastiprināti apledos.

Rīgā gaidāms slapjš sniegs, to nomainīs sniegputenis, jo ziemeļrietumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 16-18 metriem sekundē un gaisa temperatūra lēnām sāks pazemināties.

Laikapstākļus nosaka dziļš ciklons, tā ietekmē atmosfēras spiediens Latvijā noslīdējis līdz zemākajai atzīmei pēdējo gadu laikā - 728-731 dzīvsudraba staba milimetram jūras līmenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)