Banner 980x90

Piešķirts finansējums Ļaudonas doktorāta telpu vienkāršotai atjaunošanai

Smiltene24.lv
Smiltene24.lv

Ļaudonas doktorāta telpu vienkāršotai renovācijai piešķirti 15 832,21 eiro no pašvaldības budžeta nesadalītajiem līdzekļiem. Doktorāta telpas atrodas pašvaldībai piederošā ēkā Avotu ielā 3, Ļaudonā, Ļaudonas pagastā, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Aizvadītā gada nogalē darbu doktorātā beidza ilggadējā Ļaudonas pagasta ģimenes ārste Valda Dimbele, kura par ļaudoniešu veselību rūpējās vairāk kā 20 gadus.

Doktorāta telpas ir gan fiziski, gan morāli novecojušas, kā arī neatbilst vairākām kontrolējošo iestāžu prasībām - par telpu pieejamību personām ar kustību traucējumiem un ugunsdrošības prasībām. Lai jaunā pagasta ģimenes ārste Bogdanova varētu sertificēt doktorāta telpas savas prakses atvēršanai, telpās nepieciešams veikt remontu. Plānojot nepieciešamās investīcijas 2016.gadam, Ļaudonas pagasta pārvalde kā prioritāti norādījusi tieši doktorāta telpu remontu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)