Banner 980x90

"Norvik banka" atvērusi jaunu klientu apkalpošanas centru Varakļānos

Rīga, 23.aug., LETA. "Norvik banka" ceturtdien atvērusi jaunu klientu apkalpošanas centru Varakļānos, Rīgas ielā 13, aģentūrai LETA pavēstīja bankā.

Bankā informēja, ka jaunais klientu apkalpošanas centrs atrodas Varakļānu novada domes ēkas pirmajā stāvā un būs atvērts katru ceturtdienu no plkst.9.30 līdz 17.30.

Iedzīvotājiem bankas klientu apkalpošanas centrā būs pieejamas finanšu konsultācijas, iespēja noformēt jaunus produktus, apmaksāt rēķinus, pārskaitīt naudu un veikt citus ikdienā nepieciešamos darījumus.

"Norvik bankai" šobrīd ir vairāk nekā 40 klientu apkalpošanas centru visā Latvijā.

Pēc aktīvu apmēra "Norvik banka" 2018.gada marta beigās bija sestā lielākā banka Latvijā. "Norvik bankas" akciju kontrolpaketes īpašnieks ir Grigorijs Guseļņikovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)