Banner 980x90

Nodibināta politiskās partijas "No sirds Latvijai" Madonas novada nodaļa

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Otrdien, 19.jūlija nodibināta politiskās partijas "No sirds Latvijai" Madonas novada nodaļa.

Kā pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē "No sirds Latvijai" sabiedrisko attiecību konsultants Valdis Freidenfelds, politiskās partijas "No sirds Latvijai" darbības pamatmērķis ir labi pārvaldīta Latvijas valsts, kur prioritāras ir tautas intereses, kur valsts vara uzticas tautai, tauta uzticas valsts varai un aktīvi līdzdarbojas valsts un pašvaldību darbībā.

Ar politiskās partijas "No sirds Latvijai" Madonas novada nodaļas palīdzību dibinātāji vēlas veicināt iedzīvotāju aktīvu iesaistīšanos svarīgu jautājumu risināšanā, tādejādi atjaunojot sabiedriskās domas spēku Madonā, tās novadā. Vēlas radīt Madonas novada iedzīvotājiem drošību par savu un savu bērnu nākotni. 

Politiskās partijas "No sirds Latvijai" Madonas novada nodaļa aicina ikvienu patiesi īstu savas tautas, valsts un pilsētas patriotu kļūt par partijas biedru.

Tuvākajā laikā tiks informēts ikviens interesents par Madonas novada partijas darbību, kā arī tikšanās ar iedzīvotājiem, lai informētu par tālākajiem partijas mērķiem un dotu iespēju iesaistīties partijā. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)