Banner 980x90

Negadījumā Madonā cietis motorollera vadītājs

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ceturtdien, 8.septembrī, saņemta informācija, ka Madonas novadā, Madona, Lazdonas ielā, kāds 1983.gadā dzimis vīrietis vadot motorolleri "Yiying YY50QT", krita, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē.

Vīrietis nogādāts slimnīcā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 72 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Reģistrēta informācija par deviņiem noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu (Nav reģistrēta informācija par zādzību no tirdzniecības vietas, reģistrēti divi mantas tīšas iznīcināšanas un bojāšanas gadījumi).

Reģistrēta informācija par 24 nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un septiņiem noziedzīgiem nodarījumiem pret personas dzīvību un veselību.

Reģistrēta informācija par desmit ceļu satiksmes negadījumiem. Trīs negadījumos cietuši pieci cilvēki. Reģistrēts viens gadījums, kad automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā. Par ātruma pārsniegšanu sastādīti 34 administratīvā pārkāpuma protokoli, par dažādiem pārkāpumiem sastādīti 98 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)