Banner 980x90

Madonas apkārtnē noticis čempionāts ar pludiņa makšķeri

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 28.-29.jūnijā, Kalsnavas un Ļaudonas pagastu teritorijā – Aiviekstes upē norisinājās Latvijas čempionāts ar pludiņa makšķeri tautas klasē komandām un individuāli, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators Māris Gailums.

Kopumā čempionātā piedalījās desmit komandas un 30 dalībnieki no komandām – Savieši, Rīgas Brekši, Jersika, Jēkabpils, Kalsnava, Mētriena, Āķis, Preiļi, Madona un Draugi. Čempionāts norisinājās divas dienas.

Pirmajā dienā makšķerēšana notika Ļaudonas pagasta teritorijā, bet otrajā dienā dalībnieki sacentās Kalsnavas pagasta teritorijā – Aiviekstes upē. Čempionātu organizēja un atbalstīja Latvijas makšķerēšanas sporta federācija, Kalsnavas pagasta pārvalde un Ļaudonas pagasta pārvalde. Atbildīgais par sacensību norisi – Viktors Ūdris.

Noslēdzoties divu dienu sacensībām un apkopojot rezultātus individuālajā vērtējumā par čempionu kļuva – Raimonds Purniņš/Rīgas Brekši/4,676 kg., otrajā vietā – Arnis Vucens/Jersika/4,146 kg., bet trešajā vietā – Viktors Ūdris/Kalsnava/3,144 kg.

Komandu vērtējumā 1.vieta un čempionu kauss– Rīgas Brekši/Raimonds Kinerts, Renārs Purniņš, Raimonds Purniņš/, 2.vietā – Kalsnavas komanda/Viktors Ūdris, Jānis Viļēvičs, Andris Turkins/, bet trešajā vietā – Jēkabpils komanda/Juris Ņikandrovs, Ivars Mednis, Jānis Skrējāns/.

‌Individuālā kopvērtējuma tabula pieejama šeit, savukārt komandu kopvērtējuma tabula pieejama šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)