Banner 980x90

Madonā notiks tradicionālās Jauniešu dienas

Madona24.lv
Madona24.lv
Sestdien, 6.augustā, Madonā, Saieta laukumā notiks tradicionālā, jau piektā Madonas novada jauniešu diena – Madonas novada Jauniešu diena, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Pasākums iesāksies ar svinīgu gājienu uz Mīlestības graviņu, kur jaunieši par godu Jauniešu dienas 5 gadu jubilejai iestādīs piecas lazdas.

Dienas gaitā pasākuma apmeklētājus iepriecinās dažādas jauniešu muzikālās apvienības no Madonas un Gulbenes novadiem - Melns uz Balta, Nadīna Stirniniece, Forgotten Radio un citi. Radošajās darbnīcās, ko nodrošinās Madonas novada jauniešu centru aktīvie jaunieši, būs iespēja uzzināt un iemācīties ko jaunu un interesantu. Jauniešu dienas ietvaros varēs apmeklēt arī ES mājas Mobilo zināšanu ekspresi, , iegūt hennas tetovējumu un izmēģināt Homo Ecos velosipēdu ābolu sulas pagatavošanai (ņem līdzi ābolus!)

Dienas vidū, plkst.15.00 startēs talantu konkurss "Kronis visam", kurā talantīgie jaunieši varēs demonstrēt savu talantu, uzstājoties uz skatuves, līdz piecu minūšu garā priekšnesumā.

Organizatori parūpējušie par to, lai interesanti būtu visiem. Gaidāma auto – foto orientēšanās pa Madonas novadu,  foto orientēšanās pa pilsētu, tradicionālās Jauniešu dienas gleznas kopīga veidošana, atraktīvais foto stūris, mācību uzņēmumu tirdziņš un citas aizraujošas lietas.

Pēcpusdienā, Mārtiņš Stūrainis pastāstīs par veselīgu dzīvesveidu, sportojot un lietojot veselīgu  uzturu. Sportiski možu garu uzturēs arī skeitboard meistaru paraugdemonstrējumi.

Vakara noslēgumā, Madonas jauniešu grupa grupa "Tank Suit". Ar spilgtu uzstāšanos 5,Jauniešu dienas dalībniekus priecēs Agnese Rakovska no grupas "Triānas Parks". Arī balle būs! Dejas ritmos Saieta laukumu līdz pat pusnaktij pieskandinās grupa "Solīda kompānija" no Cēsīm.

Pasākumā aicināti piedalīties jaunieši no visām Latvijas malām. 

Jaunieši centriem un citām jauniešu organizācijām tiek piedāvāta iespēja sevi prezentēt ar radošajām aktivitātēm (darbnīcām, priekšnesumiem). Par to iepriekš jāvienojas ar organizatoriem (Luīze T. 26101638)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)