Banner 980x90

Madonā norisināsies uzņēmējdarbības seminārs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa, sadarbībā ar Stockholm School of Economics lektoriem Viesturu Sosāru un Kristu Avotu organizē divu dienu apmācības Madonā, sporta un atpūtas bāzē "Smeceres Sils" 17. un 18.oktobrī, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļā.

Šīs apmācības būs koncentrēts praktiskās uzņēmējdarbības seminārs par to kā radīt produktus un pakalpojumus, ko vēlas jūsu klienti. Pasākuma mērķis ir radīt, noslīpēt un pilnveidot īstenojamas biznesa idejas.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja divas dienas (ar nakšņošanu atpūtas bāzē) pavadīt fantastiskā vietā Madonas novadā un pieredzējušu un kompetentu lektoru pavadībā strādāt savu biznesa ideju pilnveidē. Semināra mērķauditorija – uzņēmējdarbības uzsācēji un tie, kuriem jau ir idejas, ko darīt, bet vēl nav sākta reāla uzņēmējdarbība. Visas pasākuma laikā izstrādātās idejas varēs iesniegt pašvaldības grantu konkursā "Madona var labāk!", kur varēs saņemt līdzfinansējumu līdz 2000 eiro uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Lai pieteiktos semināram, nepieciešams aizpildīt dalībnieka anketu līdz 15.oktobrim, kura tiks izvērtēta, lai apstiprinātu dalību pasākumā. Vietu skaits ierobežots. Pasākums ir bez maksas.

Programma pieejama šeit, savukārt dalībnieka anketa – šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)