Banner 980x90

Madonā gaidāma dziesmu spēle "Muļķe sirds"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 13.augustā, plkst.20.00 Madonas pilsētas estrādē notiks "Muzikālā teātra 7" latviska un jautra dziesmu spēle "Muļķe sirds", pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Režisora Voldemāra Šoriņa un horeogrāfa Alberta Kivlenieka vadībā izvēlēta spēcīga dziedātāju, aktieru un dejotāju komanda, kura tautā zināmas dziesmas, ietērptas raibā sižetā, izdzīvos un izdejos uz astoņām Latvijas pilsētu brīvdabas skatuvēm, pirmizrādi piedzīvojot Saulkrastu estrādē 22.jūlijā.

"Esam atgriezušies pie pamatvērtībām", smaida "Muzikālā teātra 7" direktors Aigars Dinsbergs. "Tautā zināmas un līdzi dziedamas dziesmas, dejas, viegli uztverams sižets, populāri mūziķi un aktieri, īsti latviska gaisotne - viss, kas nepieciešams jautrai vasaras vakara atpūtai".

"Un nav jau sirds nemaz tāda muļķe. Tā ir daudzkārt gudrāka par mums. Zina, kad jāatkāpjas, pat ja sāp... Zina, kad jācīnās līdz galam - par otru sirdi, patiesību, cieņu. Sirds vienmēr saka priekšā, kā ir pareizi. Tā saved kopā īstos un izšķir nesaderīgos. Tāpēc galvenajā lomā šoreiz būs tieši viņa - sirds, kas uzklausīs, pažēlos, piedos vai nepiedos, kas ļaus palikt kopā patiesā mīlestībā, bet būs nepielūdzama liekulībai", par piedzīvojumiem Nabagleju pagastā stāsta libreta autors un režisors Voldemārs Šoriņš.

Uz skatuves lustīgā, īsti latviskā un krāsainā dziesmu spēlē ar mīļām, līdzi dziedamām dziesmām un dejām negaidītu pārsteigumu virpulī satiksies dziedātāji Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, akordeonists un komponists Valdis Zilveris, komiķe Jolanda Suvorova, grupa "Tirkizband" un dejotāji Alberta Kivlenieka vadībā.

"Muļķe sirds" idejas autors un režisors ir ilggadēji "Muzikālajam teātrim 7" uzticīgais Voldemārs Šoriņš, horeogrāfs Alberts Kivlenieks, scenogrāfs Jānis Jansons, kostīmu māksliniece Šeila, mūzikas aranžētājs Juris Kristons.

Biļešu cena ir 6 eiro.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)