Banner 980x90

Madonā atjaunots segums divos rotācijas lokos

Ilustratīvs foto/ Foto: Madona24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Madona24.lv
Madonā, Rūpniecības un Raiņa ielas, kā arī Rūpniecības un Saules ielas rotācijas lokos atjaunos segumu. Līdz ar to uz renovācijas laiku gaidāmi satiksmes ierobežojumi, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā. 

Būvniecības laikā Raiņa un Rūpniecības ielas lokveida krustojumu atjaunos pa kārtām, satiksmi organizējot ar luksoforiem. Satiksmi krustojumā slēgs braucot virzienā no centra uz Cēsīm un apbraucamo ceļu organizēs pa Daugavas un Rūpniecības ielām. 

Darbus uzsāks nākamnedēļ un plānotais izpildes termiņš ir divi mēneši.

Kopējās atjaunošanas darbu izmaksas ir 64 204,09 eiro iekaitot PVN. Darbus objektos veiks būvniecības firma SIA "Krustpils".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)