Banner 980x90

Jaunpiebalgas estrādē notiks mūzikas festivāls "Satiksimies Piebalgā"

Liene Šomase/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
Liene Šomase/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
"Visiem vecumiem, jebkuram dvēseles noskaņojumam, labam garastāvoklim", tā jau 14 gadu pēc kārtas vēstī mūzikas festivāla "Satiksimies Piebalgā" devīze.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē festivāla organizatori, šogad festivāls notiks sestdien, 3.septembrī, Jaunpiebalgas estrādē.

Šis mūzikas festivāls ir kļuvis par Piebalgas novada neatņemamu vasaras kultūras notikumu. Šo gadu laikā festivālā ir uzstājušās gandrīz visas Latvijas populārākās mūzikas grupas un izpildītāji. Ir piedalījušies daudzi deju kolektīvi un tautā iemīļoti aktieri.
Vairākus gadus no festivāla ienākumiem tika atbalstīti dažādi projekti - radīta videofilma par Piebalgas novadu, tika palīdzēts Jaunpiebalgas novadpētniecības muzejam ,kā arī Svētā Toma baznīcai.

Attaisnojot festivāla devīzi, šogad tajā uzstāsies populārākie šlāgermūzikas pārstāvji - Žoržs Siksna, Liene Šomase, grupas "Galaktika", "Riči", "Apvedceļš", "Duets Sandra".

Iespaidīgu atgriešanos uz skatuves sola viena no 90-to gadu populārākajām pašmāju deju mūzikas grupām - "Hameleoni", kuri prezentēs savu jauno singlu "Mūsu stāsts".

Festivāla programmā ieplānots aizraujošs deju grupas "Haidar" priekšnesums.

Programmas nakts daļā uzstāsies TV personība un grupas "Z-Scars" solists Andris Kivičs, kā arī jauniešu kulta grupas "Olas" solists Arvis Reiks. 

Biļetes iespējams iegādāties visās "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās, kā arī pasākumā uz vietas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)