Banner 980x90

Ērgļu arodvidusskolas sastāvā esošo stadionu nodos pašvaldības īpašumā

Rīga, 21.maijs, LETA. Izglītības un zinātnes ministrijai piederošais Ērgļu arodvidusskolas stadions tiks nodots Ērgļu pašvaldības īpašumā, šodien lēma valdība.

Saskaņā ar Ministru kabineta rīkojumu stadions Ērgļu pašvaldībai tiks nodots bez atlīdzības un būs Ērgļu pašvaldības īpašumā tik ilgi, kamēr Ērgļu pašvaldība veiks noteiktās saistības.

Ērgļu pašvaldība varēs izmantot stadionu pašvaldības autonomās funkcijas īstenošanai - stadiona un zaļo zonu labiekārtošanai un uzturēšanai, kā arī sportisku aktivitāšu un veselīga dzīvesveida veicināšanai iedzīvotāju vidū.

Rīkojumam pievienotajos dokumentos minēts, ka Ērgļu pašvaldība jau iepriekš ieguldījusi līdzekļus, lai mudinātu iedzīvotājus ievērot veselīgu uzturu un nodarboties ar sportu, 2009.gadā izveidojot Ērgļu distanču slēpošanas trasi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)