Banner 980x90

Degumnieku pamatskolā aizvadīta "Mazā sporta olimpiāde"

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Otrdien, 17.maijā Degumnieku pamatskolas stadionā jau 2.reizi pēc kārtas pulcējās ap 170 pirmsskolas vecāko grupu (6-7 gadi) audzēkņu no Madonas novada, lai kopīgi aizvadītu "Mazo sporta olimpiādi", pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Pasākuma mērķis ir veicināt bērnu interesi par sportu un attīstīt sportiskās spējas, radīt bērniem dzīvespriecīgu noskaņojumu, kā arī aktivizēt sadarbību starp novada pirmsskolas izglītības iestādēm.

Kopā bērni piedalījās septiņās dažādās aktivitātēs, piemēram, septiņu rūķīšu veļas diena, Buratīno deguns, Alise apmaldās Brīnumzemē.

Dalībniekus uzrunāja arī domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs, izglītības nodaļas vadītāja Solvita Seržāne, izglītības nodaļas vadītājas vietniece Sarmīte Jansone, pagasta pārvaldes vadītājs Aigars Šķēls un Valsts Policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Madonas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektore Iveta Vāvere.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)