Banner 980x90

"Cesvaines piens" par vairāk nekā 200 000 eiro būvēs noliktavu

Rīga, 8.marts, LETA. Piena pārstrādes uzņēmums AS "Cesvaines piens" par vairāk nekā 200 000 eiro plāno būvēt noliktavu produkcijas uzglabāšanai, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Cesvaines piens" bija izsludinājis iepirkuma konkursu par noliktavas būvniecību, kurā sešu pretendentu vidū uzvarējusi SIA "Halle B", kuras piedāvātā līgumcena ir 232 254 eiro (191 945 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN)).

Noliktavu plānots uzbūvēt līdz 2020.gada 28.februārim ar mērķi tajā uzglabāt piena pārstrādes produkciju nepieciešamajā apmērā un mikroklimatā.

Investīciju projekta īstenošanai "Cesvaines piens" plāno piesaistīt finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē".

2016.gadā "Cesvaines piens" strādāja ar 10,396 miljonu eiro apgrozījumu un 5516 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Cesvaines piens" izveidots 1997.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1,287 miljoni eiro. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Cesvaines piena" lielākais īpašnieks ar 95,25% kapitāldaļu ir kompānija "Baltic Cheese Partners", taču tā kā uzņēmums ir akciju sabiedrība, tam nav Uzņēmumu reģistram jāsniedz ziņas par īpašniekiem, un šī informācija var neatbilst patiesībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)