Banner 980x90

Auto tirdzniecības uzņēmuma "IMA Signāls" apgrozījums aizvadītajā gadā krities par 42%

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Madonas novada Lazdonā reģistrētā auto tirdzniecības uzņēmuma SIA "IMA Signāls" apgrozījums aizvadītajā gadā krities par 42%, sasniedzot 978 236 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kritusies arī uzņēmuma peļņa - ja 2014.gadā tā bija 22 847, tad pērn 19 924 eiro. Uzņēmums nodarbinājis 22 cilvēkus.

Kā minēts uzņēmuma vadības ziņojumā, "IMA Signāls" tirgo "Volvo", "Renault" un "Dacia" markas automašīnas. Sabiedrībā darbojas virsbūvju remonta cehs un auto remonta cehs. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, uzņēmuma neto eksporta apgrozījums samazinājies 1,8 reizes, kas saistīts ar eksporta pārtraukšanu uz Krieviju.

"IMA Signāls" 2015.gada peļņa netiks sadalīta, bet gan novirzīta uzņēmuma tālākajai attīstībai. Sabiedrības tālākā izaugsme saistās ar ekonomiskās situācijas attīstību valstī. Attīstoties biznesam Latvijas uzņēmumos, pieaugs nepieciešamība pēc komerctransporta un kvalitatīvas autotransporta apkalpošanas, uzņēmumam radot iespēju iegūt jaunus klientus.

"IMA Signāls" reģistrēta 2010.gadā. 90% uzņēmuma kapitāla daļu pieder SIA "Mūsa Motors Rīga", savukārt 10% - Vitautam Tučkum.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)