Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā dažu minūšu laikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Veselība algu negaidīs – ne vienmēr ārsta apmeklējumu var atlikt līdz nākamajiem ikmēneša ienākumiem. Un to nemaz nevajag darīt – ātrie kredīti internetā ļauj iegūt nepieciešamās finanses tajā brīdī, kad tas patiesi ir nepieciešams.

Kārtīgi pārdomājiet nepieciešamību pēc ātrā kredīta
Ātrie kredīti internetā ir pieprasīts pakalpojums – tie noder ne tikai neparedzētām medicīnas procedūrām, bet arī tehniskām ķibelēm, komunālajiem maksājumiem, izdevīgiem piedāvājumiem, kas nevar gaidīt, vai vienkārši ikdienas izdevumiem. Tas ir veids, kā iegūt nepieciešamās finanses steidzamu un neparedzētu izdevumu segšanai, taču tas ir tikai īstermiņa risinājums – aizņemieties tad, ja droši zināt, ka no nākamajiem ienākumiem spēsiet kredītu atmaksāt. Ātrie kredīti internetā ir izdevīgi ar saviem nosacījumiem: nav nepieciešama ne ķīla, ne galvotājs, ne izziņa no darba vietas – lēmums par ātrā kredīta piešķiršanu tiek veikts, balstoties uz informāciju par Jūsu ikmēneša ienākumiem un kredītvēsturi.

Pieteikties ātrajam kredītam var jebkurš pilngadīgs Latvijas pilsonis ar atbilstošiem ikmēneša ienākumiem
"Kredits7" ir uzņēmums, kas piedāvā gan ātros kredītus internetā, gan SMS kredītus ar izdevīgiem nosacījumiem. "Kredits7" ir arī Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedrs, kas nozīmē augstas kvalitātes servisu un papildu drošību. Pieteikties ātrajam kredītam var "Kredits7" mājaslapā kredits7.lv, sekojot tur dotajām norādēm. Jums būs vajadzīga
- ierīce ar interneta pieslēgumu;
- pase vai identifikācijas karte;
- bankas konts kādā no bankām, kas darbojas Latvijā;
- mobilais telefons.

Ātrais kredīts pie "Kredits7" ir iegūstams pat 10 minūšu laikā, taču pieteikuma izskatīšanas un naudas pārskaitīšanas ilgumu var ietekmēt dažādi apstākļi – Jūsu neatbilstība līguma noteikumiem, naudas pārskaitījumu laiks starp dažādām bankām, kā arī "Kredits7" darbalaiks. Pieteikumi, kas saņemti ārpus darbalaika tiks izskatīti pirmie nākamās darbdienas sākumā.

Pirms aizņemšanās pārliecinieties, ka saprotat visus līguma noteikumu punktus
Lai nodrošinātu patīkamu sadarbību, "Kredits7" rūpējas par saviem klientiem un viņu ērtībām, tādēļ piedāvā dažādas priekšrocības:
- kredītu var atmaksāt pa vairākām daļām, negaidot maksājuma termiņu, lai atmaksātu visu summu uzreiz;
- termiņu ir iespējams pagarināt par 15, 21 vai 30 dienām;
- neskaidrību gadījumā varat sazināties ar "Kredits7" kredītkonsultantu, kurš atbildēs uz visiem jautājumiem, lai Jūs varētu pieņemt pārdomātu lēmumu.

Ātrie kredīti ir salīdzinoši ērts veids, kā mazināt neparedzētu izdevumu ietekmi Jūsu ikdienā. Apskatiet līguma noteikumus "Kredits7" mājaslapā kredits7.lv un pārdomājiet savas iespējas tos izpildīt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)