Banner 980x90

Arī Madonā aizvadīs Vislatvijas Golfa dienu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Atklāt spilgtu iespēju pasaules daudzveidībā un iegūt jaunu personisku pieredzi ikvienam būs iespēja sestdien, 14.maijā Vislatvijas Golfa dienā, kas piedāvā aci pret aci iepazīt spēli, kura pasaulē savaldzinājusi desmitiem miljonu cilvēku un šogad atgriezusies olimpisko sporta veidu saimē.

Kā pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā, Latvijas Golfa federācija un golfa laukumi kopīgi rosina ikvienu neatkarīgi no vecuma, iemaņām un sportiskām prasmēm zinošu un atsaucīgu palīgu pavadībā bez jebkādiem papildu izdevumiem Golfa dienā iepazīt un pašrocīgi izmēģināt spēli un, iespējams, atrast jaunu mūža sabiedroto.

Arī pļavu golfa laukumā "Kalnozoli", Bērzaunes pagastā, Madonas novadā visiem interesentiem laikā no plkst.10.00 līdz plkst.15.00 tiks sniegta iespēju iepazīties ar golfa laukumu un apgūt pirmos soļus golfa spēlē, izmēģināt savus spēkus bumbiņas sišanā un ripināšanā, kā arī uzspēlēt golfu laukumā. 

Inventārs tiks nodrošināts. 

Golfa diena risināsies kopā desmit laukumos:

Rīgā ("Ozo Golf Club"),
Mārupē ("Viesturi"),
Krimuldas novadā ("Reiņa trase"),
Burtnieku novadā ("Avoti"),
Kocēnu novadā ("Zēmeles"),
Madonas novadā ("Kalnozoli"),
Gulbenes novadā ("Siltie" un "Riekstiņi"),
Tukuma novadā ("Odiņi"),
Ventspils novadā ("Usma")

Kopumā it visur pasākuma rīkotāji būs gādājuši gan par nepieciešamo inventāru, gan trenera padomu, lai ikviens apmeklētājs iegūtu pilnvērtīgu personisko pieredzi. Gaidīts būs ikviens dalībnieks arī bez pieteikšanās, tomēr iepriekšēja pieteikšanās palīdzēs organizatoriem apzināt nepieciešamos resursus, lai diena visiem izdotos raitāka un patīkamāka.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)