Banner 980x90

Aicina piedalīties iedzīvotāju aptaujā par nākamā gada budžeta plānošanu Lubānas novada pašvaldībā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pašvaldība ir izstrādājusi aptauju, lai noskaidrotu Lubānas novada iedzīvotāju viedokli un ierosinājumus par nākamā gada prioritātēm, plānojot 2016.gada novada budžetu, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Lubānas novada pašvaldībā.

Aptauja pieejama elektroniski un papīra formātā, iesniedzama gan elektroniski, gan izprintēta līdz 11.decembrim (ieskaitot).

Lūgums aptauju aizpildīt un iesniegt elektroniski: https://docs.google.com/forms/d/1jrw_9StejmgR_U2ef9uix7avWB878dUomlvAvnSNvSU/viewform

Aptauja ir anonīma, atbildes tiks izmantotas tikai apkopotā veidā.

Papīra formātā pieejamās anketas lūgums iesniegt iestādes (kurā atrodas aptauja) atbildīgajam darbiniekam vai iemest Lubānas novada pašvaldības pastkastē (Tilta ielā 11) vai sūtīt uz e-pastu admin@lubana.lv.

Izprintēta papīra formāta anketa būs pieejama Lubānā – pilsētas bibliotēkā, visos pārtikas veikalos, Jauniešu centrā, Tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrā, sociālā dienesta 1. stāvā foajē un ģimenes ārstu praksēs, izglītības iestādēs.

Indrānos - bibliotēkā.

Meirānos - bibliotēkā, tautas namā, veikalā SIA "Velga", Meirānu Kalpaka pamatskolā.


 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)