Banner 980x90

10 idejas, kādu dāvanu izvēlēties zīdainītim

Kādu dāvanu sagādāt, ja jādodas ciemos pie zīdainīša? Tas ir jautājums, kas ir aktuāls daudziem no mums, jo katrā ģimenē tuvāku vai tālāko radu un draugu lokā piedzimst bērniņi, kurus vēlamies apciemot un apsveikt ar ierašanos šajā pasaulē. Tukšām rokām taču neies ciemos, tāpēc tiek domāts par piemērotu dāvanu. Esam apkopojuši desmit dāvanu idejas jaundzimušajam. 

Autiņbiksītes un citi higiēnas piederumi
Tā ir praktiska dāvana, ko novērtēs jaunie vecāki, jo autiņbiksītes un higiēnas preces pirmajos mēnešos tiek patērētas tiešām lielā daudzumā. Tikai pirms šādas dāvanas iegādes ieteicams noskaidrot, kāda zīmola un izmēra autiņbiksītes ģimene izmanto.

Personalizēti dekori ar bērna vārdu
Šajā segmentā var atrast daudz lielisku dāvanu. Mūsdienās personalizēt var gandrīz jebko. Varat uzdāvināt sienas dekoru ar mazuļa vārdu, knupīša turētāju ar bērniņa vārdu, bodiju ar īpašu apdruku, gaismas burtiņu, kas ir mazuļa vārda pirmais burts utt.

Dāvanu karte bērnu preču veikalā
Ja gribat būt pavisam praktiski un lieki neriskēt ar dāvanas izvēli, tad vienmēr laba izvēle būs dāvanu karte bērnu preču veikalā, kur būs atrodams viss, ko vien var vēlēties, arī preces jaundzimušajiem. Tad vecāki paši varēs iegādāties to, kas patiešām ir nepieciešams.

Pasaku grāmatas
Pasakas mazulim var sākt lasīt jau no pirmās dzīves dienas. Tas nekas, ka viņš vēl nesapratīs nozīmi, bet viņam būs patīkami klausīties mammas vai tēta balsī. Tāpēc laba dāvana būs skaistāko pasaku grāmata, kas noderēs vēl daudzus gadus. Varbūt tieši šī grāmata kļūs par viņa mīļāko pasaku grāmatu!

Attīstošās rotaļlietas
Attīstošās rotaļlietas var piemeklēt jebkura vecuma bērnam, arī jaundzimušajiem. Šādas rotaļlietas būs vienkāršākas, vieglākas, ar kurām nevar savainoties. Iegādāties tādas varat bērnu preču veikalā, meklējot nodaļu, kur izvietotas preces jaundzimušajiem. 

Mīļmantiņas
Lai gan mīkstās rotaļlietas un citas mīļmantiņas daudzi neuzskata par noderīgām un vajadzīgām bērnam, bet mēs uzskatām, ka katram bērniņam vajadzīgas vismaz dažas mīļmantiņas, ko var pačubināt, apskaut, paņemt līdzi gultiņā. Tāpēc bērniņam varat uzdāvināt kādu mīļsedziņu vai mīļmantiņu, kas paredzēta tieši jaundzimušajiem. 

Kvalitatīvs vannas dvielītis
Mazuļa vannošana ir viens no svarīgiem un jaukiem rituāliem. Lai tas būtu ērts un patīkams, ir būtiski izmantot piemērotus vannošanās līdzekļus. Un pēc vannas mazuli jāietin mīkstā dvielī. Šāds piemērota izmēra un īpaši maigs dvielis būs ļoti laba dāvana jaundzimušajam. Kā arī nebūs nekas traks, ja viņam jau būs viens dvielis, jo otrs noderēs maiņai, kamēr pirmais tiek mazgāts.

Fotosesija jaundzimušajam
Varat uzdāvināt jaundzimušajam īpašu fotosesiju ar profesionālu fotogrāfu. Tā būs iespēja tikt pie īpaši skaistām un mākslinieciskām bildēm, kas paliks par piemiņu no mazuļa pirmajiem dzīves mēnešiem.

Fotoalbums skaistākajām bildēm
Protams, ka ikvienai ģimenei noderēs skaists fotoalbums, kur ievietot daudzās fotogrāfijas gan no mazuļa gaidīšanas laika, gan no brīža, kad viņš jau ieradies šajā pasaulē. Šādi fotoalbumi ir īpaša vērtība, ko bērni, kad ir jau pieauguši, ļoti novērtē un labprāt apskata, rāda saviem bērniem un mazbērniem. 

Gultasveļas komplekts
Kvalitatīva gultasveļa mazulīša guļvietai būs vēl viena praktiska un noderīga dāvana. Dizainu variācijas šobrīd veikalos ir ļoti plašas, tāpēc varēsiet atrast patiešām skaistu un bērnam piemērotu gultasveļas komplektu.

Jaukas un dāvināšanai piemērotas preces jaundzimušajiem varat ērti iegādāties interneta veikalā: https://www.xsrotallietas.lv/preces/mikstas-rotallietas/jaundzimusajiem.html. Tur atradīsiet ne tikai kvalitatīvas rotaļlietas, bet arī mīļlupatiņas, skaistas auduma lelles un citas noderīgas preces jaundzimušajiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)