Banner 980x90

VIRŠI-A Madonas DUS piedāvā velosipēdu nomu

Pašmāju degvielas tirgotājs "VIRŠI-A" savā Madonas DUS atvēris velosipēdu nomas punktu. Kopumā tas ir piektais velosipēdu nomas punkts "VIRŠI-A" DUS tīklā. Sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību, ceļotājiem tiek piedāvāti informācijas materiāli par reģiona apceļošanas iespējām.

Kā norāda "VIRŠI-A", ideja par velosipēdu nomu ir radusies no pašiem klientiem, kuri, ceļojot pa Latviju, aizvien vairāk ir interesējušies par tādu iespēju. Tāpēc "VIRŠI-A" ir gandarīts, ka aktīvās atpūtas veicināšana plešas arī citās pilsētās.

"VIRŠI-A" Madonas DUS nomai ir pieejami 4 MTB (kalnu) velosipēdi. Tāpat ir pieejami velosipēdi ar bērnu sēdeklīšiem, lai izbraucienā varētu doties visa ģimene. Bet pateicoties sadarbībai ar Madonas novada pašvaldību, "VIRŠI-A" DUS ir atrodami bezmaksas "Madonas novada tūrisma ceļveži". Tajā ir iekļauts arī velo maršruts pa Madonu, kas sākas tieši "VIRŠI-A" DUS Madona.

Dodoties uz kādu no "VIRŠI-A" DUS, kurā ir pieejama velosipēdu noma, ikvienam ir iespēja netraucēti atstāt automašīnu DUS autostāvvietā un tālāk doties izbraucienā ar velosipēdu pa kādu no velosipēdistiem draudzīgiem maršrutiem. Papildus Madonai, "VIRŠI-A" velosipēdu noma piedāvā arī Smiltenē, Kandavā, Cēsīs un Aizkrauklē.

Par VIRŠI-A

AS "VIRŠI-A" ir lielākais pašmāju degvielas tirgotājs ar pilna servisa un pašapkalpošanās degvielas uzpildes staciju tīklu visā Latvijā. Kopumā "VIRŠI-A" ir 49 degvielas uzpildes stacijas, un uzņēmums nodarbina vairāk nekā 340 darbiniekus. Kompānija darbojas kopš 1995.gada, un šo gadu laikā kļuvusi par vienu no pieredzes bagātākajiem uzņēmumiem nozarē. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)