Banner 980x90

Vīrietis Madonā gūst traumas, pakrītot zem traktora riteņa

Madona24.lv
Madona24.lv

Ceturtdien, 13.janvārī, Madonas novadā 1970.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru, aizķēra 1973.gadā dzimušu vīrieti, kurš pakrita zem traktora riteņa. Cietušais gājējs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Siguldas novadā autobuss nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka uz autoceļa More-Nītaure 1949.gadā dzimis vīrietis, vadot autobusu "Neoplan", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta un ar traumām slimnīcā nogādāta autobusa pasažiere, 1956.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta arī transportlīdzekļa vadītājs un pasažieris, 1962.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās.

Savukārt Ķekavas novadā, uz autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža, 1952.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Scania" ar puspiekabi, sadūrās ar automašīnu "VAZ 2121", kuru vadīja 1966.gadā dzimusi sieviete. Lai izvairītos no šīs sadursmes, automašīna "Mercedes-Benz", kuru vadīja 1988.gadā dzims vīrietis, nobrauca no ceļa. Negadījumā cieta un ar traumām slimnīcā nogādāta "VAZ" vadītāja.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 128 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 76 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)