Banner 980x90

Vajadzīgs SMS kredīts? Ienāc un izvēlies ātro kredītu Viasms.lv 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
SMS kredīts ir viens no populārākajiem ātro kredītu veidiem, un Latvijā to izmanto daudz cilvēku ik dienu. Lai arī parastais ātrais kredīts ir pieejams ērti, aizpildot pieteikumu internetā, tam būs nepieciešams dators vai telefons ar interneta pieslēgumu. SMS kredītu savā kontā var saņemt, vienkārši nosūtot īsziņu. 

No otras puses, lai arī SMS kredīts ir populārs un ērts aizņēmumu veids, tomēr veicina iespēju aizņemties steidzīgi un nepārdomāti. Drošāki un pārdomātāki ir ātrie kredīti internetā, kurus izsniedz arī Viasms.lv. Ja esi nokļuvis negaidītā situācijā un ir vajadzīgi papildu līdzekļi, jāveic kāds pēkšņš maksājums vai pirkums, Viasms.lv ir risinājums, kas neprasīs daudz laika un pūļu, kā tas ir, aizņemoties bankās. 

Cik lielu aizdevumu izsniedz Viasms.lv?
Ja esi tikko reģistrējies un "ViaSMS" aizņemsies pirmo reizi, aizdevuma summa nevarēs būt lielāka par 350 EUR. Atmaksājot pirmo aizdevumu, varēsi saņemt summas līdz 500 EUR, bet turpmāk līdz 700 EUR apmērā. 

Vai zināji?
- Ātrais kredīts internetā ir saņemams, neiesniedzot nekādus dokumentus ne klātienē, ne sūtot pa e-pastu. Nav vajadzīgas izziņas par ienākumiem no darba vietas, arī bankas konta izdrukas netiek pieprasītas.  
- Atšķirībā no tradicionālajiem banku izsniegtajiem aizdevumiem SMS kredīts un parastais ātrais kredīts internetā ir pieejams bez galvojuma un ķīlas. Tas nozīmē, ka tev nebūs jāaicina kāds draugs vai radinieks galvot aizdevumu, kā arī nebūs jāieķīlā kāds īpašums. 
- Ātrais kredīts "ViaSMS" pieejams personām vecumā no 20 līdz 70 gadiem. 20 gadu slieksnis ir ieviests, īstenojot atbildīga aizdevēja praksi un tādējādi pasargājot jauniešus no pāragrām kredītsaistībām.
- "ViaSMS" aizdevumi ir pieejami Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem.
- Kredīts netiek izsniegts tad, ja personai ir negatīva kredītvēsture. Dati par personas kredītspēju tiek saņemti no uzņēmumiem, kas apkopo datus par fizisko personu maksājumu kavējumiem Latvijā, kā arī no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras datubāzes. 

Kredīta atmaksas termiņu var pagarināt
Būtiski, ka vajadzības gadījumā klienti var pagarināt kredīta atmaksas termiņu. Līdz ar to arī situācijā, ja nevarēsi laikus atmaksāt aizdevumu, tev nebūs problēmu to atlikt.  

Ērts, draudzīgs klientu serviss
Ja domā par iespēju saņemt ātro kredītu, reģistrējies mājaslapā Viasms.lv! Klientu ērtībām vienmēr pieejams arī klientu serviss, rakstot uz e-pastu: info@viasms.lv vai zvanot  +371 67 212 412.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)