Banner 980x90

Uzņēmuma "IMA Signāls" apgrozījums pērn samazinājies

Madonas novadā reģistrētā auto tirdzniecības uzņēmuma SIA "IMA Signāls" apgrozījums aizvadītajā gadā samazinājies par 77%, sasniedzot 1 713 213 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, savukārt uzņēmuma peļņa augusi - ja 2013.gadā tā bijusi 13 421 eiro, pērn sasniedzot 22 847 eiro, kas, kā minēts valdes ziņojumā, tiks novirzīta uzņēmuma tālākai attīstībai.

Sabiedrība uzsākusi darbību 2010.gada 26.oktobrī. Uzņēmums tirgo "Volvo", "Renault" un "Dacia" markas automašīnas. SIA "IMA Signāls" darbojas virsbūvju remontu cehs un auto remonta cehs. Krievijā, Baltkrievijā un Lietuvā uzņēmums tirgo "Volvo" automašīnu rezerves daļas.

SIA "IMA Signāls" tālākā izaugsme saistās ar ekonomiskās situācijas attīstību valstī. Attīstoties biznesam Latvijas uzņēmumos, pieaugs nepieciešamība pēc komerctransporta un kvalitatīvas autotransporta apkalpošanas, sabiedrībai radot iespēju iegūt jaunus klientus.

SIA "IMA Signāls" 90% kapitāldaļas pieder SIA "Mūsa motors Rīga", savukārt atlikušie 10% - Vitautam Tučkum.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)