Banner 980x90

Septiņās kratīšanās Ērgļos atrod vairāk nekā 111 000 nelegālo cigarešu

Rīga, 13.marts, LETA. Marta sākumā, veicot septiņas kratīšanas Ērgļu novada Ērgļos, policija uzgājusi 111 548 cigaretes bez Latvijas akcīzes markām, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne.

Policijas Madonas iecirknī saņemta informācija, ka Ērgļos, iespējams, tiek veiktas darbības, kas ir saistītas ar nelikumīgu tabakas izstrādājumu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju. Policija, pārbaudot informāciju, īstenojusi operatīvo pasākumu kompleksu un septiņās kratīšanās izņēmusi 111 548 cigaretes bez Latvijas Republikas nodokļu markām. Tāpat aizturēta viena persona.

Pašlaik izmeklēšana turpinās, tiek skaidroti notikušā apstākļi, savukārt aizturētajam par minēto likumpārkāpumu draud kriminālatbildība. Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Tāpat pieņemts lēmums par aresta uzlikšanu aizdomās turētās personas mantai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)