Banner 980x90

"Smeceres silā" notiks Latvijas Slēpošanas savienības sezonas noslēguma apbalvošana

Madona24.lv
Madona24.lv
28.maijā no plkst.12.00 Madonā, "Smeceres silā", notiks Latvijas Slēpošanas savienības 2015./2016.gada sezonas noslēguma apbalvošana distanču un kalnu slēpošanā, kā arī Pasaules sniega dienas speciālbalvu pasniegšanas ceremonija, aģentūru LETA informēja Slēpošanas savienība.

No plkst.13.00 plānota sezonas noslēguma pasākuma atklāšana. Plkst.13.15 notiks pieaugušo un elites grupas apbalošana, kā arī Pasaules sniega dienas speciālbalvu pasniegšana nominācijā "Labākais foto".

Plkst.14.15 apbalvoti tiks jaunieši un juniori, kā arī notiks Pasaules sniega dienas speciālbalvu pasniegšana nominācijā "Labākais domraksts". Plkst.15.15 pie balvām tiks paši mazākie (Vilciņa kauss) un Sniega dienas labāko zīmējumu autori.

Savukārt plkst.16.00 notiks klubu apbalvošana.

Pasākuma gaitā paredzēti muzikāli pārsteigumi, atrakcijas, pludmales volejbols, "zaļais florbols", individuālās meistarības pārbaudījumi, bufete, kā arī mūzika un sarunas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)